" Gantunglah azam dan semangatmu setinggi bintang di langit dan rendahkan hatimu serendah mutiara di lautan "

Thursday, October 13, 2016

Shawl Keknis Murah!

SHAWL KEKNIS MURAH!!!

Anda baru beli baju baru?? Tudung belum jumpa yang sesuai?  pilihan warna susah nak cari?
Mari sini nak tunjuk warna shawl yang super duper cantik ni!
Mesti dah x pening-pening lagi nak cari.
Anda pasti tertawan...
HArga terlajak murah, selesa dengan kain heavy chiffon. berukuran 2.0mx0.8m

NAk order? berkenan? PM saya segera ya...
Klik pada pautan link fB di bawah:)


SHAWL KEKNIS MURAH :)



SALAM SEMUA:)

Wah wah wahhh....!
Raamai rupanya peminat SHAWL KEKNIS..
Tudung dan wanita memang x dapat dipisahkan:)
walau dah bertimbun-timbun tetap nak beli,,sebab,,sebab,,, sebabnya diriku adalah WANITA!..ehehe..

Jom-jom tengok!
Kain sedap dipakai, sejuk, nyaman, selesa,
Heavy chiffon
Lebar pula tu.. 2mx0.8m
HArga mampu milik...murah-murah:)
PM segera utk dapatkan diskaun lumayan:)

boleh lawati fB dengan pautan link di bawah sebelah kanan page ini:)

smoga hari anda ceria dengan warna yang disukai:))









Sunday, October 9, 2016

FRESHPICKS BODY CARE

BODY CARE



1. DEODORANT


2. CHAMOMILE (BODY BUTTER)
 - merawat kaki yang merekah
 - merawat kulit kering

3. MARVEL SOAP




4. GRAPEFRUITPINK / VANILLA LATTE SCRUB

 - Kaya dengan EO Grapefruit pink. 
 - Bagus utk detox, burn fat, boost metabolism. So sambil scrub body tu sambil bakar            lemak. Urut, 
massage lembut je kat kulit masa mandi.

**Grapefruit oil = bakar lemak, boost metabolism. 


5. BODY WASH
- Merawat bau badan
- Melembabkan dan melembutkan kulit dengan haruman yang menawan :)

6. SHAMPOO BAR


#FreshPicks
#NaturalBeauty

berminat???
leave your comment here
or visit my FB (klik pada pautan fB di sebelah)

SKIN CARE

SKIN CARE

 PRESENTING to you our LOVELY SKIN CARE :)


1. Ultramoisturizer
- Melembabkan kulit secara semula jadi
- Membantu merawat kulit kering dan kusam.

2. Rose Water
- Membantu menyejukkan dan melembabkan kulit muka.
- Meningkatkan keserian wajah.
-Menyegarkan dengan haruman ros lembut.

 3. Criansa Soap
- Sifat semula jadinya sebagai moisturizer yang bagus
- Anti - inflammatory
- Anti-aging, membekalkan nutrisi yang cukup untuk kulit untuk melambatkan proses      
  penuaan.
- Anti bakteria
- Antiseptik
- Antioksidan- melindungi kulit daripada radikal bebas.

- Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif
- "Light Essential Oil" - mudah meresap ke dalam kulit, menjadikan kulit lembut dan halus

**sangat sesuai untuk bayi yang mengalami masalah kuit; ekzema, ruam...
**bukan untuk baby sahaja...seisi keluarga...:)

4 - Cherry Beautysoap (Classic Edition)
 5- 
Cherry Beautysoap (special Edition)------------------------------
Homemade.Ramuan berkualiti tinggi diadun dengan penuh kasih sayang.
Free from SLS. Free from dangerous chemical

 CLASSIC EDITION
- Warna sweet orange
- Diperkaya dengan ekstrak aloevera & cucumber
- Whitening.Moisturizing.Nourishing.Scars.
Tighten pores.Firming
- Sesuai untuk semua jenis kulit.

 SPECIAL EDITION.
- Warna applegreen.
- Diperkaya dengan lime oil dan argan oil
- Treat Acne.Tighten Pores.Moisturizing. Firming. Nourishing.Refreshing.Fine lines. 
   Uneven skin tones. Sunburn.Skin disorders
- Sesuai untuk semua jenis kulit.
6. SKIN BEAUTY DD CREAM WITH SPF 5g
- Krim yang meremajakan kulit
- Menjadikan kulit lebih sekata dan kurang kusam
- Memberi tampilan cantik pada wajah
- Melembutkan dan melembabkan kulit
- Mencerahkan kulit

7. SIGNATURE CREAM 5g

- Menggantikan toner dan moisturizer
- Bertindak seperti serum dan moisturizer
- Mengecilkan pori-pori muka
- Melembabkan kulit
- Muka lebih glowing, pinkish, efek selembut sutera, ringan kat kulit muka
- Kaya dengan vitamin E

8. Face Scrub Chocoffee
- membantu menghilangkan sel-sel kulit mati.
- melicinkan dan melembutkan kulit
- menyerikan wajah
- mencerahkan kulit secara semulajadi


**yang penting natural, bebas bahan kimia, homemade, halal, premium quality



#FreshPicks
**PM me at may fB or leave your comment here:)


Saturday, October 8, 2016

LIP CARE BY FreshPicks


LIP CARE

hye everyone...
wanna share something great with all of  my dear readers :)

CARE about your Lip? Have a Look what i'm really like to share with u :)





1 > Lip Scrub
2> Irresistible Lip Treatment
3> Lipmoist
4> Lipbalm

Products by FreshPicks are really  AWESOME~~~~~AFFORDABLE.MUSLIM PRODUCT.ORGANIC.NATURAL.PREMIUM QUALITY. HOMEMADE


Set Penjagaan Bibir 😊
🍒 Lip scrub
Penggunaan Organic Lip Scrub secara konsisten bersama dengan Lipbalm FreshPicks membantu:
- Menyingkirkan sel-sel mati di bibir yg menyebabkan bibir menjadi
hitam dan gelap .
- Membersihkan sisa-sisa lipstick yg masih tersisa di atas permukaan
bibir. Bahan kimia menyebabkan bibir kering,merekah dan berkedut - Merawat bibir bermasalah dengan cepat .
- Menghasilkan bibir yang lebih pinkish dan kemerahan semulajadi .
- Melembapkan bibir .
- Melembutkan bibir
🍒 Tinted Lip Moist
- Memberi kesegaran & kelembapan pada bibir
- Kulit bibir lebih mulus dan berseri
- Bibir nampak lebih segar
🍒 Lipbalm Fordrylips
- Melembapkan bibir yang kering
- Mencerahkan bibir
🍒 Irresistible Lip Treatment / IrresistibleLlip Colour
- Melembabkan bibir secara maksimum
- Merawat bibir yang kering
*yang penting natural :)
*sangat sesuai untuk bibir yang sensitif :)

yang penting bebas bahan kimia berbahaya..

tak rugi mencuba...BELIEVE ME!

pm me :))
BOLEH JUGA KLIK PADA PAUTAN FB MIRA DI SEBELAH KANAN BLOG :)









JOM LIHAT KEPUASAN PENGGUNA LIP CARE FRESHPICKS:))







Anda bagaimana???

#FreshPicks
#NaturalBeauty
ASSALAM SEMUA

 PRESENTING TO YOU
 FRESHPICKS !!!







sekarang ni ada promosi bulan Oktober tau!!! jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk free kami:))

sebarang pertanyaan bolehla tinggalkan komen anda atau PM saya di fB saya ya :)

#FreshPicks
#Natural.organic.halal.premiumquality.homemade